Äta under Utefest

Camp Järvsös köksmästare Lars Nordqvist och hans team önskar dig mycket välkommen till Utefest! Under helgen har Lars tagit fram speciella menyer som går i linje med festivalen.

Vid platsen Into the Wild lagas maten på Ofyrgrillar och här är det fast-food-outdoor-style som gäller. 

Lars tillsammans med Peter Brolin bjuder också in till en speciell 5-rättersmeny i restaurangen både fredag och lördag kväll. Vi vågar utlova en mycket välkomponerad meny baserad på i huvudsak hållbara råvaror! Till detta erbjuds ett utvalt dryckespaket, allt för att förhöja smakupplevelsen!

Lars Nordqvist har erfarenhet från flera av landets ledande Michelin-restauranger och han har en stark passion för vilda växter från naturen och nordiska kökets råvaror. Peter Brolin, som av många anses vara en av regionens bästa kockar har, förutom sin egen mångåriga verksamhet, även gästspelat på ett flertal Nobelfester. Givetvis erbjuder restaurangen även en välsmakande lunchbuffét fredag-söndag såväl som ett riklig och minst lika god frukost dessa dagar. 

Förboka din mat! Om du vill vara säker på att få plats i restaurangen så är det säkrast att förboka. Framför allt middagarna fredag och lördag kväll räknar vi med att de blir fullbelagda men även middag torsdag samt luncher och frukostar kan vara bra att förboka.

Restaurangen

Förboka dina måltider i Restaurangen när du bokar ditt rum eller camping. Redan bokat boende? Klicka på ”Min bokning” i ditt bekräftelsemejl för att lägga till måltider. För dig som inte bor på Camp Järvsö klicka här för att endast boka måltider under helgen, eller kontakta Camp Järvsö, så hjälper dom dig.

I Restaurangen kan du under fredag- & lördagskvällen avnjuta en fantastiskt välsmakande och noga avvägd femrätters meny. Detta vill ni inte missa! Observera att det finns ett begränsat antal platser — så först till kvarn!

Frukost
Fredag — söndag kl. 07.00-10.00 
Frukostbuffé 195 kr, kräver förbokning

Lunch
Fredag — söndag kl. 12.00-14.00 
Lunchbuffé 195 kr, kräver förbokning

Lunchmeny
Fredag: Nattbakad fläskkarré med rostade rotfrukter, gräddsås, svartvinbärs gelé
Lördag: Lasagne, parmesan, aioli, tomat
Söndag: Bakad kyckling, pasta, parmesandressing, krutong (som en delad kycklingsallad)

Middag torsdag
Torsdag kl. 18.00-20.30 Middagsbuffé 495 kr, kräver förbokning
Citrusbakad lax med vittvinsås, broccoli, blomkål och fänkål

Middag fredag & lördag
Fredag & Lördag kl. 19.00 Femrätters middag, kräver förbokning

Middagsmeny fredag & lördag

Snacks

Puffad riskaka, rostad majskräm, vit miso, katsuobushi
Krondillspicklad morot, yuzu kosho, rostade sesamfrön, blommor 
Domaine Saint-Rémy Crémant d´Alsace Brut Cuvée Prestige

Förrätt

Högravad regnbågslax,
regnbågsrom, pepparot,
sjökorall och råg
Tina Pfaffmann Riesling

Surdegsbröd & rågknäckebröd från Janssons bröd med smör

Varmrätt

Kycklingballotine, kantarell, kål, enbär, granskott & potatis puré

Tomasetti Renudo alt. Lanave Rioja

Dessert

Vårbrodds sockerkaka, hjortron, yoghurtmousse,
rostad hasselnöt & oxalis

Kaffegodis

Rosensockrad Madeleinekaka

Pris för middagen: 695 kr
Priset för vinpaketet: 380 kr


Lägg till kaffe & 4 cl avec för 145 kr Mackmyra Whiskey
Grönsteds Cognac
Diplomatico Rom

Med reservation för ändringar beroende på tillgång till råvaror.

Into the Wild

Smaka på festivalmat i Into the Wild! Ingen förbokning behövs — kom förbi när du är hungrig och njut av en eller fler mindre rätter lagade över eld på Ofyr.

Lunch
Fredag & lördag kl. 11.30-14.30

Middag
Fredag & lördag kl. 16.30-21.00

Meny
Grillad kycklingbuljong, 45 kr
Ångat baobröd med grillad grissida, grönkål, picklad gurka 95 kr
Pulled pork med bröd, cheddarmayo och picklad gurka, 95 kr
Grillad majs, grillad bechamel, espelette-peppar, 55 kr
Friterad kronärtskocka, syrad grädde och rosmarin, 55 kr
Svampsoppa med grillat surdegsbröd, 55 kr

Mandelkaka med älgörtssirap och blåbär & vispad grädde, 65 kr
Grillad äppelpaj med vaniljsås och granskott, 65 kr