BILJETTSLÄPP 11 MAJ!

Vi vill uppmärksamma er på att vi följer utvecklingen av COVID-19 och vi kommer självklart följa myndigheternas rekommendationer vad gäller evenemang och folksamlingar. I nuläget ser vi fram emot sommaren och hösten 2020 där vi kommer ta rätt åtgärder för att kunna samlas på ett säkert sätt utomhus på Utemagasinets event.
Fullt återköp gäller på samtliga biljettkategorier om  vi behöver ställa in eventet pga Covid -19. 


UTEPASS – Det här är passet för dig som vill kunna välja mellan de flesta aktiviteterna under dagarna för att sedan slå dig ner vid eldarna och njuta av allt allt som händer och sker i FriluftsByn och festivalområdet!
Pris: 1295 kronor

Köp ditt UTEPASS här:

UTEPASS LIGHT – Är du mer sugen på att ta det lite lugnt? Hänga med likasinnade, ta lite sovmorgon, chilla lite, ge dig ut och vandra och sedan ta del av alla
föreläsningar och aktiviteter som händer i FriluftsByn?
Pris: 495 kronor

Köp ditt UTEPASS här:

Lördag 5/9 skickar vi ut en länk till webbokning av aktiviteter. Alla som köpt Utepass kommer att få tillgång till länken.

80 % av platserna släpps för förbokning och 20 % släpps kl 19.00 kvällen innan aktivitetens start.
Det finns alltså möjlighet att boka det man verkligen vill och även möjlighet vara lite spontan på plats. Vissa aktiviteter som tex klättring är väldigt väderberoende och kan komma att ställas in. För övrigt så kan vi lösa det mesta på plats när vi ser vad som blir populärt att boka.