BILJETTSLÄPP FÖR 2020 BLIR UNDER APRIL!


UTEPASS PLUS Få ut det mesta av UTEFEST.  För dig som vill kunna välja mellan alla aktiviteter som erbjuds under festivalen hela helgen, som utöver ordinarie utepass även havskajak och kajakkurser i Gällstasjön!

Pris:  1545 kronor
Köp ditt utepass här:

UTEPASS – Det här är passet för dig som vill kunna välja mellan de flesta aktiviteterna under dagarna för att sedan slå dig ner vid eldarna och njuta av allt allt som händer och sker i
FriluftsByn och festivalområdet!
Pris: 1145 kronor
Köp ditt utepass här:

UTEPASS LIGHT – Är du mer sugen på att ta det lite lugnt? Hänga med likasinnade, ta lite sovmorgon, chilla lite, ge dig ut och vandra och sedan ta del av alla föreläsningar och aktiviteter som händer i FriluftsByn?

Pris: 295 kronor
Köp ditt utepass här:

Onsdag 4/9 skickar vi ut en länk till webbokning av aktiviteter. Alla som köpt Utepass eller Utepass plus kommer att få tillgång till länken.

70 % av platserna släpps för förbokning och 30 % finns kvar för bokning på plats. 
Det finns alltså möjlighet att boka det man verkligen vill och även möjlighet vara lite spontan på plats. Vissa aktiviteter som tex klättring är väldigt väderberoende och kan komma att ställas in. För övrigt så kan vi lösa det mesta på plats när vi ser vad som blir populärt att boka.