Under UTEFEST har du chansen att träffa personerna bakom dina favoritprodukter. På plats i FriluftsByn finns representanter från några av världens ledande friluftsföretag, däribland Naturkompaniet, Fjällräven, Garmin, Primus, Brunton, Hanwag, Morakniv, Tentipi och Melker Kayaks. Snacka produktutveckling, var med i tävlingar och lyssna på profiler som inspirerar och peppar dig till nästa äventyr!

VAR?
I hjärtat av FriluftsByn under UTEFEST.


After-Hike 

Efter en spännande dag med diverse friluftsaktiviteter är alla deltagare på Utefest välkomna på ”After-Hike” hos Elles Utemat, Primus , Fjällräven, Hanwag och Melker Kayaks. Ta av dig vandringskängorna och njut av den härliga stämningen med musik, smakpov på spännande friluftsmat och trevligt småprat. Under After-Hike får man också tillfälle att provglida på Melkers sköna longboards. Elle, Primus-Jocke och Pelle från Melker finns på plats för att besvara era frågor om mat över öppen eld, friluftskök, kajaker och dylikt.

Missa inte the ”The Outdoor Music Quiz” under After-Hike lördag! Quizet startar 17.00 och arrangörerna utlovar fina priser till det vinnande laget.

VAR?

Fjällräventältet i Friluftsbyn

NÄR?

Fredag 17.00-19.00

Lördag 17.00-19.00 (Quiz startar 17.00)


Kvällsunderhållning

Lindman & Söderberg är två rutinerade killar som varit aktiva med musik länge och har erfarenheter från både sverigespelningar och utlandsspelningar.

Musiken de spelar är allt från 50-60 talet till dagens radiohits.

De utlovar ett ständigt glatt humör med mycket humor!

Häng med på en kvalitetsresa i musikens tecken!

VAR?

På scenen i Friluftsbyn

NÄR?

Fredag & Lördag

Träffa oss här!